Bufféer och festmiddagar

Boka vår festvåning i Tranås 

Ska du ha bröllopsfest, kalas eller någon annan typ av fest? Då är du varmt välkommen att fira ditt speciella tillfälle hos oss på Lunchcafé Pelargonen! Vår eleganta festvåning i Tranås är den ultimata platsen när du vill samla släkt, vänner och bekanta för en oförglömlig festupplevelse med utsökt mat och professionell service. Vår erfarna personal hjälper dig att skräddarsy ditt evenemang så att du kan luta dig tillbaka och njuta av festen lika mycket som dina gäster. 

Vi erbjuder en härlig meny med olika alternativ till din festmiddag. Hos oss tillagas all mat från grunden och vi använder oss alltid av de bästa råvarorna. Fikabröd och matbröd bakas från grunden och vi använder oss av svenskt kött i vår matlagning. Oavsett om du önskar buffé eller en sittande middag så kan vi planera en matupplevelse som stämmer överens med dina specifika önskemål. Vi har något för alla smaker!  

Vi ser fram emot att planera din speciella stund tillsammans med dig! Vår hemtrevliga festvåning passar perfektr bröllopsmiddagar, födelsedagsfirande och fester. Med ett genuint engagemang och utmärkt service ser vi till att du och dina gäster får en magisk stund hos oss. Välkommen att ta kontakt med oss om du är intresserad av att veta mer om vår festvåning och vad vi kan erbjuda dig! Vår personal har lång erfarenhet av att servera vid de stora stunderna och gör allt för att vara tillmötesgående med dina önskemål. Hos oss kan du förvänta dig hög kvalitet i allt från maten till bemötandet från personalen.  

Njut av en riktigt härlig middag tillsammans med ditt sällskap i vår hemtrevliga miljö. Hos oss är alla välkomna!

Lax och fläskfilébuffé 285kr

Ugnsbakad lax med dillcrème

Helstekt fläskfilé med rosépepparsås

Kokt potatis

Potatisgratäng

Sallad och bröd

Smörstekt lax 275kr

Hollandaisesås

Kokt potatis och varma grönsaker

Fläskfilé 275kr

Potatisgratäng

Kantarellsås samt grillade grönsaker